Estem presents

Benvinguts i benvingudes de nou!

Ha passat temps, però hem tornat a tenir activa la nostra pàgina web i a causa d’haver de tancar l’escola per la COVID-19 vàrem crear un canal de YouTube on amb la col·laboració de les mestres de l’escola de Nins, hem anat penjant vídeos de diferents temàtiques: cançons de rutines, treballs manuals, balls, sessions de ioga, contes, cançons en anglès…. Tot seguint les temàtiques de les propostes d’activitats, que hem anat enviant a les famílies.
Però sobretot hem volgut fer tots aquests vídeos perquè els petits i petites ens poguessin anar veient de tant en tant, ja que els trobem molt a faltar i és una manera perquè ens tinguin una mica presents.
Ara ha arribat el dia en què volem compartir amb vosaltres tots aquests vídeos, aquí us deixem l’enllaç per si a també teniu ganes de coneixe’ns una mica 🙂

Canal YouTube de Nins

Ens veiem aviat!

Cuideu-vos!

 

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: